Gisela Belli

Tirana, Albanie

27 Termes    0 Blossaires    0 Abonnés    32718 Viewers

Gisela Belli

Tirana, Albanie

27 Termes    0 Blossaires    0 Abonnés    32718 Viewers

Termes de Gisela Belli

Litosfera

Biologie; Biologie cellulaire

Mbështjellja e jashtme e ngurtësuar e Tokës; përfshin si sipërfaqen e tokës ashtu dhe tokën nën oqeane apo dhe nën zona të tjera me ujë.

bioteknologji

Biologie; Biotechnologie

Një fushë e biologjisë së aplikuar ku organizmat e gjallë përdoren për qëllime tekonologjike, inxhinierike, mjekësore etj.

bioteknologjia

Biologie; Biotechnologie

Një fushë e biologjisë së aplikuar ku organizmat e gjallë përdoren për qëllime tekonologjike, inxhinierike, mjekësore etj.

Viewers(32718) View all

Abonnés(0) View all

Gisela Belli doesn't have any followers yet.

Following(0) View all

Gisela Belli is not following any users.