Iris Gjymshana

Tirana, Albanie

51 Termes    0 Blossaires    1 Abonnés    15415 Viewers

Iris Gjymshana

Tirana, Albanie

51 Termes    0 Blossaires    1 Abonnés    15415 Viewers

Termes de Iris Gjymshana

psalm

Biblique;

Nje kenge e shenjte; nje kompozim poetik qe perdoret si levdate ose adhurim i Perendise.

dhiata e vjetër

Biblique;

Koleksioni i librave qe perbejne shkrimet e shenjta te cifuteve dhe rregjistrojne historine e tyre si popull i zgjedhur.

dhiata e re

Biblique;

Koleksioni i librave te Ungjijve, Veprat e Apostujve, sipas Paulit dhe apostujve te tjere, dhe Zbulesa.

Abonnés(1) View all

Following(0) View all

Iris Gjymshana is not following any users.