Hristina Acovska

Tetovo, Macédoine

3023 Termes    0 Blossaires    0 Abonnés    49398 Viewers

Hristina Acovska

Tetovo, Macédoine

3023 Termes    0 Blossaires    0 Abonnés    49398 Viewers

Termes de Hristina Acovska

смути од ананас

Boissons; Smoothies

Ананасот дава уникатна слаткост и јак вкус што е одлично за смутиа помешано со други состојки. Вкусот од ананас обично не ги прекрира останатите вкусови туку ги истакнува. Тоа е ...

збогатено вино

Boissons; Vin

Овој вид на вино има повисока содржина на алкохол од другите трпезни вина, како резултат на разновиден и посебен процес на дестилација. ...

јодирана сол

Arts culinaires; Cuisine

Јодираната сол е кујнска сол, се меша со мали количини на различни видови на јод како калиум јодид, натриум јодид, и натриум јодат. Јодот му е потребен на човечкото тело во многу ...

Viewers(49398) View all

Abonnés(0) View all

Hristina Acovska doesn't have any followers yet.