zocipro

Bitolo, Macédoine

Let Us Help You Today!

4986 Termes    0 Blossaires    18 Abonnés    51624 Viewers

zocipro

Bitolo, Macédoine

Let Us Help You Today!

4986 Termes    0 Blossaires    18 Abonnés    51624 Viewers

Termes de zocipro

шлаг крем

Produits laitiers; Produits à la crème

Крем што биле тепани од страна на миксер, брзо движење, вилушка, или камшик, додека таа е светлина и меки. Шлаг крем често се наслади и понекогаш зачинет со ванила, во кој случај ...

каранфилче

Alimentaire (autres); Herbes et épices

зачин (целосно или основен) Опис: црвеникаво-кафена, нокти во облик на пупки од тропското дрво каранфилче зимзелени. Ароматични, луто, слатко. Каранфилче треба да се користи ...

tippy (типи)

Alimentaire (autres); Thé

Терминот опишува високо квалитетни чаеви диференцирани од бела или златна боја на листовите.